Velkommen i Den Orange Radiator
Kontorfællesskab, fotostudier og mødelokaler på Odense Havn tiltænkt kræsne æstetikere 

På Odense Havn ligger A.P. Møllers tidligere stålskibsværft fra 1918.
Det er i skibsredderens smukke, gamle fabriksbygninger, du finder 
Den Orange Radiator, som i dag tilbyder
kontorfællesskab,mødelokaler og fotostudier med højt til loftet.

Lokalerne på Havnegade 100M er karakteristiske ved deres rå, industrielle og rummelige atmosfære – uden at vi er gået på kompromis med hyggen og lækkerheden i indretningen. Her er højt til loftet, hvide vægge og store vinduer, og vi har lagt vægt på at indrette lokalerne, så her er plads til både fordybelse og kreativ sparring. Vi råder over 2 store fotostudier, et åbent kontorfællesskab, et mødelokale, et køkken-alrum og flere p-pladser.

Om du vil bruge vores skønne lokaler som fast arbejdsplads hver dag, som fotostudie – eller blot har brug for at leje et lokale til dit event – er op til dig. Det hele kan lade sig gøre.

Interesseret i kontorplads på Odense Havn?

En kontorplads i Den Orange Radiator er til dig, der værdsætter den gode stemning, æstetik og smukke omgivelser, når du går på arbejde. Du er måske freelance grafiker, tekstforfatter, journalist, fotograf, webdesigner, programmør, arkitekt, illustrator…?

Vores drøm er at samle forskellige brancher under ét tag, så vi kan bruge hinanden på kryds og tværs. Som et slags mini-bureau, om du vil. Læs mere om kontorfællesskabet her

Hvem står bag Den Orange Radiator?

Bag Den Orange Radiator står fotograf Kirstine Mengel. Det var en drøm om at samle flere kreative fag under ét tag i Odense, der fik Kirstine til at åbne lokalerne. Der manglede simpelthen et lækkert og indbydende sted på Odense Havn, hvor byens kreative freelancere kan mødes, hvor fotografer kan få adgang til gode, lyser fotostudier, og hvor du kan leje et rummeligt og fleksibelt mødelokale til dit arrangement.

Kirstine selv har mange års erfaring med fotografering af bl.a. arkitektur, interiør og mennesker for store kunder som bl.a. Alt for Damerne, Faaborg Museum, MT Højgaard, H.J. Hansen og mange andre. Du kan læse mere om Kirstine Mengel her